zum kapszula

Dymol Kft. politikája

A DYMOL Vegyi, Ipari és Szolgáltató Kft. vezetősége elkötelezett olyan szolgáltatások nyújtása mellett, amelyek magas színvonalon elégítik ki a vevők igényeit, egyben megfelelnek az iparág minőségi elvárásokat megfogalmazó követelményeinek.

A magas színvonalon végzett munkánkat a megfelelő módszerek és technológiák alkalmazásával, vevőink elvárásainak messzemenő figyelembe vételével a termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó szabványok és jogszabályok, hatósági követelmények, a közösségi elvárások teljesítésével kívánjuk végezni. Ehhez felhasználjuk az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásait, megfelelően kialakított minőségirányítási rendszer bevezetésével, fenntartásával és folyamatos fejlesztésével.

Kötelességünk annak biztosítása, hogy mind a vezetés, mind pedig a végrehajtás területén hiánytalanul érvényesüljön a vevőközpontú szemlélet.

A munkatársaink és beszállítóink elkötelezettek az irányítási rendszerből származó követelmények maradéktalan teljesítésében, a folyamatos fejlesztésében és fejlődésre való törekvésükben.

Célunk, hogy a fentiek megvalósítása érdekében:

 

A fenti célkitűzések megvalósítása érdekében olyan vezetési irányítási rendszert vezettünk be, amelynek alapeleme a minőség és a folyamatainkkal összefüggő kockázatok és lehetőségek kielégítő kezelése.

A kiépített irányítási rendszer a belső folyamatok szervezettségét javítja, és a követelmények betartása a megrendelői, beszállítói kapcsolatainkban is tovább erősíti az etikus és minőségszempontú magatartásunkat.

 

K i s t a r c s a, 2017. március 1.

Molnár Csilla

ügyvezető

 

Dymol Kft. © 2022